Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Έρχονται οι Voca People


 Το θέατρο Badminton παρουσιάζει για δεύτερη φορά τους Voca People, που μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν, έρχονται για δύο εμφανίσεις στις .. . . . .Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com. . . . . . .12 και 13 Ιανουαρίου 2013.

Οι Voca People, οι λευκοντυμένοι τραγουδιστές από τον πλανήτη Voca, είναι οι πιο μουσικόφιλοι κάτοικοι του Γαλαξία.

Για δεύτερη φορά, παίρνουν το διαστημόπλοιό τους και με καύσιμο τη μουσική, το χιούμορ και τα ξεκαρδιστικά γκαγκς έρχονται στην Αθήνα και κάνουν τη γήινη μουσική να μοιάζει εξωγήινη: χωρίς μουσικά όργανα, μόνο με τις ασύλληπτες φωνές τους, οι οκτώ τραγουδιστές αυτού του απίθανου σχήματος ζωντανεύουν μια ολόκληρη ορχήστρα!

Ντραμς, τρομπέτες, κιθάρες αλλά και beat box –όλα από τα χείλη των Voca People– δίνουν μια... διαστημική μορφή σε κλασικές επιτυχίες και αγαπημένες μελωδίες από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα. Από την ιδιοφυή, απολαυστικά ανατρεπτική τρέλα τους δεν ξεφεύγει ούτε ο Μότσαρτ!
Η αστείρευτη φαντασία των εξωγήινων συμπαρασύρει και τους... γήινους θεατές, που σε κάθε παράσταση γίνονται συμμέτοχοι στα παρεΐστικα πειράγματα και τα πρωτότυπα αστεία τους.
Οι Voca People δημιουργήθηκαν το 2009 κι έκτοτε εξελίχθηκαν σε παγκόσμιο μουσικό και θεατρικό φαινόμενο.

Το θεότρελο ταξίδι τους έχει μέχρι στιγμής «αναστατώσει» όλον τον πλανήτη: μέσα σε τρία χρόνια το σκάφος τους έχει εμφανιστεί σε πάνω από είκοσι χώρες –από τις ΗΠΑ ως τη Νότια Αφρική¬¬! Η παράστασή τους έσπασε τα ταμεία επί ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη, κέρδισε το βραβείο Lucile Lortel για την πιο πρωτότυπη παράσταση Off Broadway, ενώ τα βίντεό τους αριθμούν πάνω από 40 εκατομμύρια hits στο Youtube!Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece