Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2012

Από την Κίνα με αγάπη


Το Θέατρο Badminton υπερήφανα φιλοξενεί έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές του κινεζικού πολιτισμού, το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας (China National Acrobatic Troupe), σ’ ένα ονειρικό υπερθέαμα ακροβατικής τέχνης και καταιγιστικής δράσης, που αγαπήθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες θεατές.


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com



Το «Splendid» θεωρείται η αρτιότερη και εντυπωσιακότερη παράσταση που έχει παρουσιάσει ο διάσημος θίασος στην μακρόχρονη ιστορία του. Μια αξέχαστη, μαγική παράσταση με τα πιο ασύλληπτα ακροβατικά  που έχει να επιδείξει η Κίνα, η χώρα με τη μεγαλύτερη παράδοση στην τέχνη αυτή.

Με μια φράση: το «Splendid» συγκεντρώνει τους κορυφαίους ακροβάτες - καλλιτέχνες της Κίνας. Η παράσταση περιλαμβάνει δεκατρία νούμερα που άφησαν εποχή, αποσπώντας δεκάδες βραβεία στους πιο απαιτητικούς ακροβατικούς διαγωνισμούς του κόσμου.

Οι θεατές του «Splendid» θα απολαύσουν λαστιχένια σώματα, ανθρώπινους πύργους, εναέριους στροβιλισμούς, ισορροπιστές, υπέροχες πολύχρωμες στολές, αέρινες κορδέλες, τραμπάλες και κρίκους.

Η σκηνή του Θεάτρου Badminton γεμίζει με νεράιδες από παγωμένες χώρες, πιόνια του σκακιού που μεταμορφώνονται σε πολεμιστές, ποδηλάτες που γίνονται παγόνια, χιόνι και ψιλόβροχο, αγωνιώδεις αλλά και τρυφερές ιστορίες ανθρώπων που αιωρούνται μαγικά πάνω σε μεταξένια σχοινιά... Κάθε εκλεπτυσμένο και αυστηρά πειθαρχημένο νούμερο του «Splendid» είναι μια νέα δημιουργία. Σε κάθε νούμερο οι ταλαντούχοι ερμηνευτές προκαλούν τα όρια της ανθρώπινης κράσης και αντοχής.

Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή
Παραστάσεις: Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013



Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece