Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Η Σαντορίνη στο επίκεντρο του κόσμου!


Λίγες ημέρες έμειναν για την επιστροφή του Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη! Οι καλύτεροι freerunners από όλο τον κόσμο πρόκειται να συγκεντρωθούν στο πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί για ένα μοναδικό αγώνα parkour/freenunning.


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.comΜε φόντο το μαγευτικό ηφαίστειο στο πιο ενεργειακό μέρος του κόσμου, το Red Bull Art of Motion, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:30, στέλνοντας μέσω δορυφόρου μαγικές εικόνες από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Για εκείνους που δε θα ζήσουν την εμπειρία από κοντά, ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το διεθνές διαδικτυακό κανάλι www.redbull.tv.

Οι 21 traceurs θα δοκιμάσουν τις σωματικές τους ικανότητες στην πιο «φυσική» πίστα parkour, επιστρατεύοντας εντυπωσιακά κόλπα, στιλ και ρυθμό και έχοντας ως εμπόδια τα ειδυλλιακά καλντερίμια του νησιού. Οι αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις στους περσινούς αγώνες, οι νικητές του online προκριματικού, η τριάδα ενός φετινού αγώνα parkour που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία, αυτοί που θα προκύψουν από τους προκριματικούς αγώνες στις 26.09 καθώς και μια ελληνική συμμετοχή θα αποτελέσουν την τελική λίστα συμμετεχόντων.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από την τετράδα των έμπειρων: Bouillet Gaetan (Βέλγιο), Paul Joseph (Μ.Βρετανία), Victor Lopez (Η.Π.Α.) και Anawar Anan (Ταϊλάνδη).

Αναλυτικά οι διαγωνιζόμενοι:

1. Leroux Yoann (Γαλλία)
2. Gustafsson Marcus (Σουηδία)
3. Paul Jason (Γερμανία)
4. Felix Andersen Pip (Μ. Βρετανία)
5. McKeever- Willis Cai (Μ. Βρετανία)
6. Petkuns Pavels (Λετονία)
7. Doyle Ryan (Μ. Βρετανία)
8. Graham Shieff (Μ. Βρετανία)
9. Paulo Victor (Βραζιλία)
10. Madrid Erica Nicole (Η.Π.Α.)
11. Zyulev Alexander (Ρωσσία)
12. Forster Pamela (Αυστρία)
13. Alkmin Luis (Πορτογαλία)
14. Romberg Luci (Η.Π.Α.)
15. Petins Slava (Λετονία)
16. Peveril Jesse Alexander (Ελβετία)
17. Yadon Joshua (Η.Π.Α.)
18. Στέργιος Ντουμάνης (Ελλάδα)
19. Νικητής προκριματικού
20. Νικητής προκριματικού
21. Νικητής προκριματικού

Τo Red Bull Art of Motion ξεκίνησε το 2007 στην Βιέννη (Αυστρία) και έχει εδραιωθεί ως το κορυφαίο γεγονός Freerunning και Parkour. Το 2011 ο Tim Shieff (Ηνωμένο Βασίλειο) κέρδισε στον πρώτο διαγωνισμό στο Λονδίνο ενώ στα τέλη Ιουλίου, ο Jason Paul (Γερμανία) έλαβε κορυφαίες διακρίσεις από την κριτική επιτροπή στο διαγωνισμό μπροστά από το υψηλότερο κτίριο της Ιαπωνίας στη Γιοκοχάμα.

Ο παγκοσμίου φήμης stuntman και Free Runner Ryan Doyle (Ηνωμένο Βασίλειο) ήταν ο νικητής του διαγωνισμού του Σάο Πάολο (Βραζιλία), ο Marcus Gustafsson (Σουηδία) κέρδισε το διαγωνισμό στο Ντιτρόιτ (ΗΠΑ) και ο Pavel Petkuns από τη Λετονία ήταν ο νικητής τελευταίου Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη (Ελλάδα). Η σεζόν φέτος περιλαμβάνει έναν αγώνα – αυτόν της Σαντορίνης - φιλοξενώντας την παγκόσμια αφρόκρεμα του είδους.

Το Red Bull Art of Motion πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας.

Παρακολουθήστε εδώ το trailer:

info by: sport-fm.gr

Economy Hotel Athens Greece