Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Διαγωνισμός από τον ΟΑΣΑ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης


Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης δίνει την αφορμή για την προώθηση στο ευρύ κοινό δράσεων και μηνυμάτων που θέτουν στο επίκεντρο τις αξίες της Βιώσιμης Κινητικότητας, όπως η ασφάλεια, η οικονομία, η ποιότητα ζωής και η προστασία του αστικού χώρου.


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης, 16 - 22 Σεπτεμβρίου 2012, αποτελεί αφορμή για να αναλογιστούμε τους τρόπους που μετακινούμαστε και να αναζητήσουμε νέους, φιλικότερους προς το περιβάλλον, όπως οι Αστικές Συγκοινωνίες, το περπάτημα, το ποδήλατο.
Όσοι λοιπόν, στο διάστημα 16-22 Σεπτεμβρίου, μετακινηθείτε με τις Αστικές Συγκοινωνίες και χρησιμοποιήσετε ένα ή περισσότερα εισιτήρια αξίας €1.40,  €1.20, €0.70 ή €0.60 μπορείτε να συμμετέχετε στην  κλήρωση που διοργανώνει ο ΟΑΣΑ. Τα δώρα είναι ευγενική χορηγία των συγκοινωνιακών εταιρειών ΟΑΣΑ Α.Ε., ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ  Α.Ε.  και  ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. , της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και  των  Εκδόσεων Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στην κλήρωση είναι να έχετε επικυρώσει στη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης ένα ή περισσότερα  εισιτήρια. Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε το Δελτίο Συμμετοχής στην Κλήρωση που θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.oasa.gr.  Η περίοδος υποβολής των Δελτίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 18/9 και θα λήξει την Κυριακή 23/9 τα μεσάνυκτα.  
Η κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν 41 τυχεροί επιβάτες, θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στα γραφεία του ΟΑΣΑ την εβδομάδα 24-28/9 παρουσία Συμβολαιογράφου Αθηνών και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.
Οι κληρωθέντες θα λάβουν σύμφωνα με τη σειρά που θα κληρωθούν τα ακόλουθα δώρα:
  1. 10 Μηνιαίες Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών για όλα τα Μέσα
  2. 10 Εβδομαδιαία Εισιτήρια και 10 Κουτιά Φιλίας, προσφορά της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, με πολλά προνόμια  (δείτε τα στο www.sgt.gr)
  3. 20 Εβδομαδιαία Εισιτήρια
  4. 1 Εβδομαδιαίο Εισιτήριο και 1 σπαστό ποδήλατο, προσφορά της ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ.
Επίσης, όλοι οι τυχεροί θα κερδίσουν και ένα βιβλίο, προσφορά των Εκδόσεων Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece