Παρασκευή, Δεκεμβρίου 27, 2013

Οι Αθηναίοι φωτογραφίζουν την πλατεία Ομονοίας


Τα μέλη της ομάδας “Κάθε Σάββατο στην Αθήνα” διοργανώνουν μια έκθεση σύγχρονης φωτογραφίας με θέμα την Πλατεία Ομονοίας που θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Τέχνης «Καπλανών 5» από τις 12 έως τις 18 Ιανουαρίου 2014.




Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Σκοπός της έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου για την ιστορική πλατεία του κέντρου της Αθήνας.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφίες από ποικίλες ώρες και στιγμές στην πλατεία που θα απεικονίζουν πρόσωπα, κτήρια, νεοκλασικά οικήματα καθώς και την νυχτερινή ζωή της περιοχής.

Τα έργα θα διατίθενται προς πώληση σε προσιτές τιμές, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν, μέσω της μη κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Πάνος & Χρυσηίδα-βοήθεια στα παιδιά» ή «Panos & Cressida 4 Life», σε τέσσερα σχολεία στο Κερατσίνι, το Πέραμα, τη Δραπετσώνα και το Μενίδι) που υποστηρίζει και στις οικογένειες των παιδιών τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

«Μέσα από την κινητοποίηση των εκατοντάδων μελών της ομάδας μας, αποσκοπούμε στην αποτύπωση της πραγματικότητας αλλά και στην αποστολή ενός μηνύματος για την ανάγκη αναβάθμισης της πλατείας Ομονοίας», δήλωσε ο ιδρυτής της ομάδας «Κάθε Σάββατο στην Αθήνα», δημοσιογράφος, Νίκος Βατόπουλος.

info by: sport-fm.gr

Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece