Σάββατο, Μαρτίου 23, 2013

Ο Μίκυ Μάους ντύνεται… τσολιάς


Οι επισκέπτες της Disneyland στην Καλιφόρνια από τις 25 έως τις 27 Μαίου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αφιέρωμα. Ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων Μίκυ Μάους θα φορέσει φουστανέλα και θα γλεντήσει αλά ελληνικά φωνάζοντας «Opa», που είναι και ο τίτλος του αφιερώματος στην Ελλάδα.

Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com


Για τρεις ημέρες από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα μοναδικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο It’s a small world του Disneyland Mall και στο Paradise Gardens στο Disney California Adventure Park.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν Ολυμπιακούς Αγώνες με εκπαιδευτή τον Ηρακλή, ζωντανές παραστάσεις με Έλληνες μουσικούς και χορευτές, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν ειδικές προσφορές σε τρόφιμα ελληνικής προέλευσης.
Στο Paradise Gardens θα προσφέρονται ελληνικά κρασιά την ώρα που μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθούν μουσικές παραστάσεις με Έλληνες χορευτές στους ρυθμούς του Καλαματιανού.

Η Disneyland, όμως, διοργανώνει ένα happening και για τις 26 Μαΐου, καθώς έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε ένα δείπνο διαφορετικό, σε μία ειδική βραδιά στο Golden Οινοποιείο Αμπέλου στο πάρκο της Disney California Adventure. Το δείπνο πρόκειται να επιμεληθούν η Chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η οινοποιός Χριστίνα Μπουτάρη και θα περιλαμβάνει εκλεκτά ελληνικά φαγητά και κρασιά.

πηγή:  touristorama.com

Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece