Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Δημιουργίες νέων Ελλήνων καλλιτεχνών στους υπαίθριους χώρους του αεροδρομίου Αθηνών


Με στόχο να παρουσιάσουν στους επισκέπτες του αεροδρομίου όψεις από τη σύγχρονη εφαρμοσμένη τέχνη νέων Ελλήνων καλλιτεχνών, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και το Γραφείο Διασύνδεσης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, πραγματοποίησαν διαγωνισμό εικαστικών παρεμβάσεων με θέμα . . . . . . . . . . .Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com


. . . . .  προτάσεις για αντικείμενα που χρησιμοποιούνται λειτουργικά ως υπαίθρια καθιστικά, σχεδιασμένα για να φιλοξενούν παράλληλα στο εσωτερικό τους δέντρα και θάμνους στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου.Επιτροπή αποτελούμενη από μέλη ΔΕΠ της ΑΣΚΤ και εκπροσώπους του ΔΑΑ, επέλεξε τελικά 4 προτάσεις (οι βραβευμένοι φοιτητές: Ισμήνη Κορωνίδη, Λαμπρινή Μάρκου, Παναγιώτα Μονογιού και Κωνσταντίνος Σωτηρίου), οι οποίες υλοποιήθηκαν και τοποθετήθηκαν στο στρογγυλό κόμβο του Χώρου Στάθμευσης Μακράς Διάρκειας, με στόχο την αισθητική αναβάθμισή του.

Ο διαγωνισμός ακολούθησε την πρόσφατη συνεργασία του ΔΑΑ με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, η οποία παρουσιάστηκε στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη & Πολιτισμός» του αεροδρομίου, με οπτικοακουστικό υλικό από τις πιο σημαντικές ιστορικές στιγμές των 175 χρόνων παρουσίας της ΑΣΚΤ.

info by: travelling.gr
Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece