Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2013

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της 3ης Έκθεσης WebWorld


Σε συνέχεια της ανακοίνωσης για την διεξαγωγή της 3ης WebWorld Expo 2013 για τις 26-27 Ιανουαρίου 2013 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την μετάθεση για έναν περίπου μήνα της διεξαγωγής της διοργάνωσης.

 
Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Ο κύριος λόγος της μετάθεσης είναι η επικοινωνία που έχει ξεκινήσει μεταξύ των επιχειρήσεων που παρέχουν υπηρεσίες στο internet (εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων & ηλεκτρονικών καταστημάτων) και της εταιρείας μας με στόχο την αναβάθμιση της έκθεσης.

Μιλώντας με πολλές από τις επιχειρήσεις διαπιστώσαμε ότι ο χρόνος προετοιμασίας από την ανακοίνωση της έκθεσης μέχρι την διεξαγωγή της δεν ήταν αρκετός ώστε να προετοιμαστούν για την παρουσία τους στην έκθεση.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η εταιρεία μας διέγνωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από πολύ περισσότερες νέες επιχειρήσεις που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο του internet και απαιτείτε περισσότερος χρόνος για την επικοινωνία μαζί τους.

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής είναι Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Μαρτίου.


Η έκθεση:
Η έκθεση WebWorldExpo είναι η μοναδική εκδήλωση στην Ελλάδα για το internet που έχει σκοπό την απʼ ευθείας γνωριμία του ιδιώτη ή του επιχειρηματία με τις επιχειρήσεις που είναι κορυφαίες στον κλάδο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Η έκθεση είναι μια διοργάνωση που δίνει την δυνατότητα στο ευρύ κοινό να γνωριστεί και συζητήσει με τις επιχειρήσεις και να βρει την λύση που αναζητά για την παρουσία του στο διαδίκτυο.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.webworldexpo.gr ή επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece