Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Δωρεάν σεμινάρια για τους λάτρεις της έβδομης τέχνης προσφέρει η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου


«Φώτα, κάμερα, πάμε». Η τυπική φράση, με την οποία ξεκινάει το γύρισμα θα ακουστεί και στα σεμινάρια που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Μόνο που αντί για επαγγελματίες του χώρου, θα απευθύνεται σε ερασιτέχνες που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία δημιουργίας μιας ταινίας.Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Η Ακαδημία απευθύνεται σε όσους αγαπούν την έβδομη τέχνη και διοργανώνει μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων και εργαστηρίων με τίτλο «Film Factory».

Τη διδασκαλία θα αναλάβουν βραβευμένοι επαγγελματίες της μεγάλης οθόνης, όπως σκηνοθέτες και σεναριογράφοι, οι οποίοι θα προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους αφιλοκερδώς.

Τα σεμινάρια διοργανώνονται στις 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου, στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256. Οι διδάσκοντες θα προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους αφιλοκερδώς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και βιογραφικό αλλά και να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, Ιουστινιανού 38. E-mail: info@hellenicfilmacademy.gr και τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8838770.


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece