Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Εκσυγχρονίζεται ο τρόπος έκδοσης των εισιτηρίων


Την ανάπτυξη ειδικού προγράμματος που θα επιτρέπει την έκδοση εισιτηρίων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων, προωθεί το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.comΤο σύστημα των e-tickets αναμένεται να λειτουργήσει όπως αναφέρει ο Κόσμος του Επενδυτή τους επόμενους μήνες σε περίπου 30 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με υψηλή επισκεψιμότητα, όπως είναι η Ακρόπολη, οι Δελφοί, η Ολυμπία ή το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται εύκολα το εισιτήριο τους με ένα απλό κλικ στο λινκ που θα δημιουργηθεί.

Μεταβαίνοντας λοιπόν στον χώρο ή το μουσείο δεν θα χρειάζεται να περιμένουν στο ταμείο αλλά θα πηγαίνουν στο μηχάνημα ηλεκτρονικής ανάγνωσης και εν συνεχεία θα περνούν δίχως άλλη καθυστέρηση.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα έχει διάρκεια ενός μήνα, γεγονός που εξυπηρετεί ιδιαίτερα ξένους που θέλουν να επισκεφτούν τη χώρα μας.

info by: newsbeast.gr

Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece