Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Ο μύθος του Θησέα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Ο «Κενταυρούλης» προσκαλεί παιδιά από 5 ως 12 χρονών


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.comΤο επόμενο Παραμύθι της Κυριακής που θα «ξετυλιχθεί» στις 25 Νοεμβρίου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι αφιερωμένο στο μύθο του Θησέα.

Ο «Κενταυρούλης», το λογότυπο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου, προσκαλεί παιδιά από 5 ως 12 χρονών να παρακολουθήσουν τους άθλους και τα κατορθώματα του μυθικού ήρωα, μέσα από την αφήγηση της Νίκης Κάπαρη και τους ήχους από κρουστά και έγχορδα του Γιάννη Ψειμάδα.

Στη συνέχεια, η αρχαιολόγος του Μουσείου Μαρία Σελέκου θα αναλάβει να συνδέσει το μύθο με την αρχαιολογία, μέσω προβολής διαφανειών, χρήσης εποπτικού υλικού και δραματοποίησης με τη βοήθεια ενός λαβύρινθου.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 60 λεπτά, με ώρες διεξαγωγής 11:00-12:00 π.μ. και 12:15-13:15 μ.μ. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν, με απαραίτητες τις δηλώσεις συμμετοχής, η προθεσμία για τις οποίες ξεκινά τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου.Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece