Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

«Handmade Dreams» στην Τεχνόπολη

H ομάδα «Handmade Dreams» δημιουργήθηκε προκειμένου να φέρει κοντά τους ανθρώπους που αγαπούν το χειροποίητο είδος, είτε είναι δημιουργοί είτε εν δυνάμει αγοραστές κι έτσι η ατομική δημιουργικότητα να μετατραπεί σε μία συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου και των δημιουργών του.

Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.comΣτο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας διοργανώνεται Έκθεση Χειροποίητου, στόχος της οποίας είναι να συγκεντρώσει τους καλύτερους δημιουργούς σε μία τεράστια ποικιλία προϊόντων που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη. Η έκθεση «Handmade Dreams» δίνει βήμα σε ανθρώπους που παραμένουν δημιουργικοί ακόμα και σε δύσκολους καιρούς και υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες ένα άκρως ενδιαφέρον και δημιουργικό τριήμερο!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα διεξαχθούν σεμινάρια και παρουσιάσεις δωρεάν προς το κοινό. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω της ιστοσελίδας  www.handmadedreams.gr όπου και υπάρχει το αναλυτικό πρόγραμμα.

Επίσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που είναι την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου η ομάδα του Handmade Deams ενώνει τις δυνάμεις της με το Babyfeat διοργανώνοντας παράλληλη δράση με τίτλο «Δεν με βλέπεις; Άκουσέ με.» Οι επισκέπτες θα βρουν εκεί το καθιερωμένο χαριστικό και ανταλλακτικό παζάρι του Babyfeat για βρεφικά και παιδικά είδη, εικαστικά δρώμενα και σεμινάρια για μικρούς και μεγάλους.
Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

 1η Έκθεση Χειροποίητου της Ομάδας Handmade Dreams

 Αίθουσες: - Έκθεση Χειροποίητου: «Κων/νος Καβάφης» (Κτίριο «Δ7»)
- Σεμινάρια & Παρουσιάσεις: «Άγγελος Σικελιανός» (Κτίριο «Δ4»)
- Παράλληλη Δράση «Δεν με βλέπεις. Άκουσέ με.»: Αμφιθέατρο 9.84 (μόνο την Κυριακή 18 2012 Νοεμβρίου, 10:00 – 19:00)

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης:
Παρ. 16/11/2012 17:00-00:00
Σαβ. 17/11/2012 12:00-00:00
Κυρ. 18/11/2012 12:00-22:00

Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece