Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012

Θεσσαλονίκη-Αθήνα μισό εισιτήριο


«Λαϊκό δρομολόγιο» με τη μισή τιμή εισιτηρίου στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα και αντίστροφα καθιερώνει από την ερχόμενη εβδομάδα το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, καθώς και εκπτώσεις στη βασική τιμή του εισιτηρίου, που μεσοσταθμικά φτάνουν στο 42%.


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com


«Είναι η συμβολή μας στην προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. Δημήτρης Μαργαριτόπουλος.

Στο «λαϊκό δρομολόγιο» όλοι οι επιβάτες θα πληρώνουν το ελάχιστο εισιτήριο των 21 ευρώ (από 42 που είναι το κανονικό). Η μειωμένη αυτή τιμή θα ισχύει για το δρομολόγιο των 4.30 μ.μ. από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και των 4.30 μ.μ. από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και δεν θα εκδίδονται εισιτήρια με επιστροφή.

Από την ερχόμενη Δευτέρα 22 Οκτωβρλιου 2012 επίσης μειώνεται η τιμή του κανονικού εισιτηρίου απλής μετάβασης από τα 42 στα 39 ευρώ (έκπτωση 7%) και του κανονικού εισιτηρίου με επιστροφή από τα 65 στα 59 ευρώ (έκπτωση 9%).

Εντάσσονται στην κατηγορία της δεύτερης ζώνης εισιτηρίων (φοιτητικά) και η κατηγορία των ανέργων και τα άτομα άνω των 60 ετών, οι οποίοι θα πληρώνουν πλέον 30 ευρώ για απλή μετάβαση και 45 ευρώ για επιστροφή.

Η εξακρίβωση των προϋποθέσεων θα γίνεται με τα νομιμοποιητικά έγγραφα, δηλαδή φοιτητικό πάσο σε ισχύ, δελτίο ανέργου σε ισχύ, αστυνομική ταυτότητα από την οποία διακριβώνεται η ηλικία.

Στη δεύτερη ζώνη εντάσσεται και η κατηγορία των «ένστολων» (στρατιώτες, υπαξιωματικοί, αξιωματικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, αεροπόροι, αγροφύλακες όλων των βαθμών), οι οποίοι με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας θα πληρώνουν πλέον 30 ευρώ για απλή μετάβαση και 45 για επιστροφή αντί για 42 και 65 (έκπτωση 29% και 31% αντίστοιχα)

Πηγή: enikos.gr

Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece