Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Επιστροφή στην πόλη με χρώματα και αρώματα από το δήμο Αθηναίων

Με το μήνυμα: «Επιστροφή στην πόλη μας» και σκοπό την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης, ανοίγει τις πύλες της αύριο Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Κοτζιά), η Ανθοκομική Έκθεση του δήμου Αθηναίων.Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com
 

Ο καθιερωμένος θεσμός της Αθήνας, διοργανώνεται σε συνεργασία με τους Φυτωριούχους Αττικής, παρέχοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να προμηθευτούν σε προσιτές τιμές, περισσότερα από 600 είδη λουλουδιών και φυτών, από Έλληνες παραγωγούς αλλά και ενημέρωση για καλλιέργειες ανθών και φυτών στο σπίτι.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αύριο Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 21 Οκτωβρίου, πάντα στη Πλατεία Κοτζιά και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

«Η Ανθοκομική Έκθεση αποτελεί παράδοση για την πόλη μας, αφού προσφέρει στους επισκέπτες της τη δυνατότητα να αποδράσουν για λίγο από την καθημερινότητα, δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τη μοναδικότητα των λουλουδιών», τόνισε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Άγγελος Αντωνόπουλος.
Παράλληλα, εξήρε την προθυμία με την οποία οι παραγωγοί ανταποκρίνονται, προσφέροντας ελληνικά λουλούδια και φυτά και επισήμανε ότι ο δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει να στηρίζει την Έκθεση, με την άριστη συνεργασία που έχει με τον Συνεταιρισμό.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

- Σάββατο 6 Οκτωβρίου: 12.00 μ.μ
Εγκαίνια από το Δήμαρχο Αθηναίων.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, ώρα 11.30 -12.00 και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, 12.00-13.00 υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή. Επίσης, τέσσερις ξυλοπόδαροι θα μοιράζουν στους επισκέπτες λουλούδια

- Σάββατο 13 Οκτωβρίου: 14.00-15.00
Συναυλία του Μάριου Στρόφαλη –Παροδοσιακό αργεντίνικο tango
Μάριος Στρόφαλης –ακκορντεόν
Κώστας Βλαχόπουλος –χρωματική φυσαρμόνικα
Χορεύουν: Κώστας –Δανάη (ομάδα tango BAILE DE BARIO )

- Σάββατο 20 Οκτωβρίου: 14.00-15.00
Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων (έντεχνο –λαικό), σε διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Χαλκιά.


info by: sport-fm.grBook a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece