Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2012

Ο Hans Rey στο Athens Bike Festival!

Ο Hans Rey έρχεται στην Αθήνα και το Athens Bike Festival για να γνωρίσει τους Έλληνες φίλους του, να υπογράψει αυτόγραφα, να μοιραστεί μαζί τους τις απίστευτες περιπέτειές του σε μια παρουσίαση που δε θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο και να παραδώσει στους φίλους του mountain bike ένα διαφορετικό “δεκάλογο”


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com
 Καλεσμένος της εταιρίας Gatsoulis Imports που αντιπροσωπεύει τα ποδήλατα GT στην Ελλάδα, ο Hans Rey θα είναι παρών στο Athens Bike Festival και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ. 

Παρουσίαση

“Οι περιπέτειες του Hans Rey”Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00Αμφιθεατρο 9.84, ”Τεχνόπολις”
Παρουσίαση

“Ο Δεκάλογος του Hans Rey”Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:00Κεντρική Αυλή, “Τεχνόπολις” 

Υπογραφή αυτόγραφωνΠερίπτερο Gatsoulis Imports - Κτίριο Δ10Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου: 12:00 και 19:30Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου: 12:30 και 18:00

O θρύλος του mountain bike

O Hans Rey είναι πρωτοπόρος στο Trials and Extreme Mountain Biking και έχει επανειλημμένα ανακηρυχτεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Hans έχτισε τη φήμη του μέσα από τα μοναδικά mountain bike trials shows και τις αξεπέραστες περιπέτειές του. Με το παρατσούκλι “No way” Rey να τον ακολουθεί, έχει παρουσιάσει τις ικανότητές του σε περισσότερες από 60 χώρες. 

Ο Hans έγινε γνωστός κάνοντας ένα άλμα πάνω από ένα αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο 405 στο Λος Άντζελες, χορεύοντας με το ποδήλατό του στα ηφαίστεια της Χαβάης, κάνοντας bunjee jumps κάτω από το νερό ή οργανώνοντας την περιπέτεια στο Μάτσου Πίτσου. Οι απίστευτες περιπέτειές του έγιναν το αντικείμενο μιας σειράς video και του εξασφάλισαν παρουσία σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Η Hans Rey Adventure Team δημιουργήθηκε όταν ο Hans εγκατέλειψε την ενεργή αγωνιστική δράση και αποφάσισε να γνωρίσει τον κόσμο με το ποδήλατό του οργανώνοντας αποστολές στις πιο απόμακρες περιοχές της υφηλίου και πραγματοποιώντας απίστευες δοκιμασίες με το ποδήλατό του. Ο Hans είναι το μοναδικό μόνιμο μέλος της ομάδας. Σε κάθε περιπέτεια πλαισιώνεται από άλλους αθλητές υψηλού βεληνεκούς, φωτογράφους, κινηματογραφιστές.

Το 2005, ο Hans Rey ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική, φιλανθρωπική οργάνωση Wheels4Life, που στόχο έχει να προμηθεύει ποδήλατα σε κατοίκους χωρών του τρίτου κόσμου για τις μετακινήσεις τους.
Μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον άνθρωπο που άλλαξε για πάντα την εικόνα του mountain bike και ενέπνευσε χιλιάδες ανθρώπους να ασχοληθούν με το ποδήλατο και να βάλουν την περιπέτεια στη ζωή τους!


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece