Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2012

Και η Volotea πτήσεις προς την Ελλάδα

Μία ακόμη αεροπορική εταιρεία συνδέει τη χώρα μας με το εξωτερικό.
Η νέα ισπανική εταιρεία VOLOTEA, ξεκίνησε ήδη από τις 2 Ιουνίου πτήσεις από τη Βενετία, προς: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη, και Ρόδο, οι οποίες θα εκτελούνται με αεροσκάφη Boeing 717.

Η ισπανική εταιρεία θα εκτελεί 40 πτήσεις εβδομαδιαίως στους ανωτέρω προορισμούς, έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2012. Είναι εταιρεία "χαμηλού κόστους", δηλαδή με φθηνά εισιτήρια που πολλοί προτιμούν εφόσον δεν έχουν πολλές αποσκευές για να επιβαρυνθούν.

Την επίγεια εξυπηρέτηση της αεροπορικής εταιρείας VOLOTEA, σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια, ανέλαβε η Olympic Handling, θυγατρική εταιρεία του ομίλου OLYMPIC, η οποία παρέχει τις υπηρεσίες της σε 37 ελληνικά αεροδρόμια.

Το θέμα βέβαια είναι να υπάρχει δραστηριοποίηση αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα και μετά το καλοκαίρι. Ηδη 1 αεροπορική εταιρεία έχει σταματήσει τις πτήσεις προς την Ελλάδα (Thai) και από τον Οκτώβριο σταματούν κι άλλες (Delta, Singapore, TAP Portugal, Gulf Air). Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση στη χώρα μας. Να υπάρξει πολιτική και κοινωνική σταθεροποίηση και η Αθήνα να αποκτήσει την εικόνα που χρειάζεται, διότι τα αρνητικά σχόλια κυριαρχούν στα διεθνή Μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, τα ευχολόγια δεν αρκούν. Χρειάζονται πράξεις.

info by: sport-fm.gr

Economy Hotel Athens Greece