Τρίτη, Μαρτίου 20, 2012

Έκθεση του Κώστα Μπαλάφα


Έκθεση φωτογραφίας με έργα του Κώστα Μπαλάφα, εγκανιάζεται μεθαύριο, Τετάρτη, 21 Μαρτίου, στις 20:00, στου Ψυρρή, στον πολυχώρο «...και Ζαχαροπλαστείο» (Σαρρή 13)
.
Book a hotel room in Athens Greece www.economyhotel.gr
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Η έκθεση περιλαμβάνει 25 φωτογραφίες με πορτρέτα, αγροτική ζωή και αγροτικό τοπίο, οι οποίες αποτελούν τμήμα φωτογραφικού αρχείου που ο ίδιος ο δημιουργός είχε παραχωρήσει στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ "LEICA AKADEMY", με την ευγενκή χορηγία της οποίας και εκτίθενται.

"Εμένα, σε όλη μου τη δουλειά, κεντρικός άξονας της θεματολογίας μου είναι ο άνθρωπος και οι αντιδράσεις του στη ζωή, ο αγώνας του για επιβίωση, και περισσότερο οι άνθρωποι του πόνου, γιατί έχουμε σχηματίσει κακή ιδέα για τον πόνο.

Ο πόνος είναι σύμμαχός μας, είναι ο φίλος μας, μας ειδοποιεί πως αν το χέρι μας πονάει, κάτι συμβαίνει εκεί πέρα, και πρέπει να το δούμε. Αγαπάω τον κόσμο και τον κόσμο φωτογραφίζω... Το να βγάλεις λίγα χρυσάνθεμα, ακόμα και μια βαρκούλα, που κουνιέται, δεν λέει και σπουδαία πράγματα. Εδώ είναι ένας λαός τρανταχτός, που πέρασε δια πυρός και σιδήρου, από το γιαταγάνι του Γιουσούφ αράπη και από το σκοινί του πατρο-Κοσμά. Αυτόν το λαό φωτογραφίζω".

πηγή:  enikos.gr

Book a hotel room in Athens Greece www.economyhotel.gr
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece