Τετάρτη, Απριλίου 13, 2011

Στην Πλατεία Κλαυθμώνος, μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη,η 22η Έκθεση Βιβλίου

info: in,gr
Στην Πλατεία Κλαυθμώνος και όχι στο Ζάππειο θα λειτουργεί μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου, η ανοιξιάτικη έκθεση βιβλίου του Επαγγελματικού Σωματείου Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος (ΕΣΕΒΕ).

Ύστερα από 21 χρόνια στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, οι διοργανωτές έκριναν ότι, εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης, η έκθεση θα πρέπει να λειτουργήσει πιο πολλές ώρες και σε κεντρικότερο σημείο της πόλης για να μπορεί να την επισκεφτεί περισσότερος κόσμος με μεγαλύτερη ευκολία.

Book a hotel room in Athens Greece www.economyhotel.gr
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com/
 

Στην 22η Έκθεση Βιβλίου του ΕΣΕΒΕ συμμετέχουν φέτος περίπου 100 εκδότες με 40.000 τίτλους, όπου το 60% είναι βιβλία που έχουν εκδοθεί την τελευταία πενταετία.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους φίλους του βιβλίου να την επισκεφτούν, να ενημερωθούν για τα βιβλία που κυκλοφορούν και «μέσα από την πνευματική ανάταση να σταθούν όρθιοι και να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο».
Από τους επισκέπτες της έκθεσης, δύο τυχεροί κάθε μέρα, από όσους πραγματοποιήσουν αγορές άνω των 10 ευρώ από τον ίδιο εκδότη, θα κληρώνονται για να κερδίσουν έναν φορητό υπολογιστή και μια εικοσάτομη οικολογική εγκυκλοπαίδεια.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά και Κυριακές, από τις 11:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ

Book a hotel room in Athens Greece www.economyhotel.gr
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com/

Economy Hotel Athens Greece