Παρασκευή, Οκτωβρίου 05, 2012

H Nikeσας προσκαλεί να συμμετάσχετε στo πρώτο WeRunAthens



Ένας νέος αγώνας με τη σφραγίδα της ΝΙΚΕ θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου στην Αθήνα! Ένας αγώνας στο κέντρο της πόλης που ουσιαστικά αποτελεί το αποκορύφωμα των προπονήσεων του Nike+ Run Club. Το We run Athens 10K 2012 σας προσκαλεί να γίνετε κι εσείς μέρος της γιορτής με πολλά happenings και εκπλήξεις.


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com


H Nikeσας προσκαλεί να συμμετάσχετε στo πρώτο WeRunAthens, έναν αγώνα δρόμου στο κέντρο της Αθήνας

Η Nike ανακοινώνει το πρώτο WeRunAthens, έναν  αγώνα δρόμου 10 χλμ. στο κέντρο της πόλης! Αν μοιράζεσαι μαζί μας το ίδιο πάθος για το τρέξιμο, ακολούθησέ μας και ζήσε την ξεχωριστή εμπειρία του WeRunAthens την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Ζάππειο στις 08:30 π.μ.
Ξεκινήσαμε εξερευνώντας την πόλη μας μέσα από τις προπονήσεις του Nike+ Run Club που στόχο είχαν νακινητοποιήσουν τους νέους της Αθήνας να αγαπήσουν το τρέξιμο, να το δουν ως μορφή διασκέδασης και μέσα από αυτό να ανακαλύψουν την πόλη τους από την αρχή. Tώρα οι προπονήσεις μας οδηγούν στο WeRunAthens
Δηλώστε συμμετοχή στο WeRunAthens μέσα από την ιστοσελίδα http://www.werunathens.gr/
Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος  και το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 10€, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Κ.Υ.Α.Δ.Α.
Με την εγγραφή, κάθε συμμετέχοντας θα παραλάβει ένα starter pack.
Το κάθε starter pack περιλαμβάνει ένα T-shirt, το νούμερο εκκίνησης (bib νούμερο), το τσιπάκι χρονομέτρησης, ένα έντυπο με οδηγίες για τον αγώνα και χάρτη της διαδρομής και ένα κουπόνι έκπτωσης για αγορές προϊόντων running.
To WeRunAthens αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων της NikeWe Run, που ήδη διανύει τον τέταρτο χρόνο της διοργάνωσής του και στόχο έχει να εμπνεύσει, να υποστηρίξει και να ενώσει δρομείς από όλο τον κόσμο. Οι αγώνες WeRunέχουν σκοπό να διαμορφώσουν μια νέα παγκόσμια κοινότητα αθλητών οι οποίοι θα συμμετέχουν στην πιο οργανωμένη σειρά αγώνων της Nike με την έξυπνη τεχνολογία Nike+.
Το WeRunAthens πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ.

Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece