Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2012

Athens Plaython Festival 2012

Το Αthens Plaython, το πρώτο διεθνές φεστιβάλ της Αθήνας με παιχνίδια δρόμου, μετατρέπει την Τεχνόπολη και τους δρόμους του Γκαζιού σε παιχνιδότοπους. Διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε παιχνίδια μεγάλων διαστάσεων, διαδραστικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια παιχνιδιού και νέων τεχνολογιών!


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com


Το Σάββατο 29/9/2012 θα φιλοξενηθούν εργαστήρια παιχνιδιών πόλης για παιδιά και ενήλικες από τις ομάδες  Mztek, Technology Will Save Us, Frowntails και την ομάδα του Athens Plaython σε συνεργασία με το Εργαστήρι Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Tο βράδυ της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσουν παιχνίδια και μεγάλο πάρτυ με προσκεκλημένο DJ και διαδραστικές εγκαταστάσεις. Την Κυριακή βγαίνουμε στο δρόμο και παίζουμε παιχίδια πόλης που δημιουργήθηκαν από αναγνωρισμένους Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές, ενώ θα ακολουθήσει απονομή βραβείων για το καλύτερο παιχνίδι. Μία νικήτρια ομάδα θα κερδίσει τον τίτλο Best in Fest Gamecity Award και θα ταξιδέψει στο Notingham τον Οκτώβριο του 2012 για να παρουσιάσει το παιχνίδι της στο Gamecity Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ παιχνιδιών της Αγγλίας!

Θα πραγματοποιηθούν  ένα σωρό ακόμα ευχάριστες εκπλήξεις. σε ένα διήμερο παιχνιδιού, γέλιου, δράσης και θετικής ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες:http://athensplaython.org/el


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com

Economy Hotel Athens Greece