Σάββατο, Σεπτεμβρίου 29, 2012

1ο Scooter Festival- Athens 2012

 
Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για το Scooter Festival- Athens 2012, το μεγάλο γεγονός για τη μετακίνηση στην πόλη και οι μεγαλύτερες εταιρείες έχουν επιβεβαιώσει ήδη τη συμμετοχή τους, εξασφαλίζοντάς σας την παρουσίαση ενός πανοράματος προϊόντων και υπηρεσιών γύρω από τις σύγχρονες ανάγκες της αστικής μετακίνησης.
 
 
 
Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com
 
 
Το Scooter Festival δεν είναι άλλη μια κλασικού τύπου έκθεση- στην ουσία, πρόκειται για ένα show για να αναδειχθεί, να προταθεί (ή και … να επιβληθεί) μια διαφορετική άποψη για τη μετακίνηση στη πόλη, μέσα σε μια ατμόσφαιρα γιορτής, η οποία θα συγκεντρώσει όσους έχουν, ή θα ήθελαν (ή θα ήθελαν αλλά… φοβούνται) ένα εναλλακτικό, ενδιαφέρον μέσο μετακίνησης.
 
  Η γενική «φεστιβαλική» ατμόσφαιρα θα ενισχυθεί από διάφορα μουσικά γκρουπάκια, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν παράλληλα να δουν κλασικές μοτοσυκλέτες, customized motos και έργα καλλιτεχνών με θέμα το Scooter.
Καταληκτικά, το Scooter Festival- Athens 2012, στοχεύει στο να «εμπεδώσει» ως καταναλωτικό κοινό εκείνους που έχουν ήδη δίκυκλο, ενώ παράλληλα θα κάνει αυτούς που το σκέφτονται να το αντιμετωπίσουν με καλή διάθεση.
 
 
Το Scooter αποτελεί απόλυτα επίκαιρο προϊόν, καθώς έρχεται να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που σχετίζεται με το κόστος κατοχής- μετακίνησης.  Με πρόχειρους υπολογισμούς, η χρήση Scooter σε δύο χρόνια δύναται να αποσβέσει το κόστος αγοράς σε σχέση με ένα αυτοκίνητο, επομένως θα μπορούσε να είναι μια ιδεατή επιλογή για εκείνους που αναζητούν τρόπους μείωσης των εξόδων τους.
Αυτό είναι και το μεγάλο, νέο κοινό που το Scooter Festival θέλει να προσεγγίσει: ανθρώπους ηλικίας 30-50 ετών που είχαν στο παρελθόν, ή δεν έχουν καθόλου, εμπειρία δικύκλου. Ένα κοινό, που έχει την ανάγκη, δεν έχει όμως εμπειρία και ουσιαστική επαφή με το δίκυκλο, ή ακόμη πολλές φορές έχει μια λανθασμένη αντίληψη για το χώρο της μοτοσυκλέτας, όπως αυτή καλλιεργήθηκε τις περασμένες δεκαετίες.
Στην ουσία, σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδείξει την αξία του Scooter ως ένα όχημα απόλυτα συμβατό με τις ειδικές ανάγκες της εποχής, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματά του: Χαμηλό κόστος λειτουργίας (σήματα-φορολογία-κατανάλωση-συνεργεία), άνεση παρκαρίσματος, μείωση στον χρόνο μετακίνησης, χώροι, άνεση-ασφάλεια (Δισκόφρενα, ABS, συνδυασμένα φρένα, ASR). 
 
 
θα διεξαχθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2012.
 
Τι θα συναντήσετε:
·         Όλα τα μοντέλα scooter της αγοράς
·         Οικονομικά δίκυκλα
·         Μεγάλες προσφορές σε scooter και δίκυκλα
·         Εξοπλισμό αναβάτη και moto
Παράλληλες εκδηλώσεις
·         Έκθεση γλυπτικής σε δίκυκλο
·         Έκθεση κλασικού scooter και μοτοποδηλάτου
·         Bazaar μεταχειρισμένων
·         Συμβουλές Ασφαλούς Οδήγησης
 
Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com



ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ 
                  (Πατήστε την πρόσκληση για να την εκτυπώσετε)
 
 
πηγή:  cooterfestival.blogspot.gr


Book a hotel room in Athens Greece www.athenshoteleconomy.com
check on line availability -  prices and make a  reservation https://economyhotel.cosmores.com
 

Economy Hotel Athens Greece